Historic Milwaukie Neighborhood District Association Monday, September 9, 2024 Hybrid Meeting Agenda 6:30 - 8:00 p.m.

In person at New Milwaukie City Hall, 10501 SE Main St. or join via Zoom:

<u>*******us02web.zoom.us/j/84331494123?</u> pwd=N2FqMml6V0o3OXV1NXM1ZnBuNUhqZz09 Meeting ID: 843 3149 4123 Passcode: 385183

Welcome, Light Meal, & Social Time [6:30-7:00 p.m.] (30 minutes)

Introductions [7:00-7:05 p.m.] (5 minutes)

• Val Hubbard (5 minutes)

Presentations & Discussions [7:05-7:55 p.m.] (50 minutes total)

 Update on Historic City Hall Project - Travis Henry with Henry Point Development (50 minutes)

HMNDA Current Business [7:55-8:00 p.m.] (5 min. total)

- Vote to Nominate Andy Fisher as PSAC Rep Debbie Liptan (5 minutes)
- Approval of Minutes [June '24] Jennifer Murphy (30 seconds)

Adjournment